fbpx

Rekry

Joustavaa ja mielekästä työtä senioreiden kanssa

Oletko kiinnostunut tarjoamaan tukea ja seuraa lähelläsi asuville ikäihmisille? Hae mukaan hemmalaiseksi!

HemmaKoti tarjoaa mahdollisuuden mielekkääseen osa-aikatyöhön ikäihmisten parissa. Olemme sitoutuneet työskentelemään vastuullisesti ja tarjoamaan työmahdollisuuksia huomioiden työyhteisön monimuotoisuus.

 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Ikäihmisten hyvinvointi on toimintamme ytimessä ja kohtelemme jokaista asiakasta kuin omaa perheenjäsentämme. Työskentelemme yhdessä ikäihmisten kanssa tarjoamalla seuraa ja apua arjen tehtäviin, aivan kuten sinä haluaisit auttaa läheistäsi tai saada apua itse.

Jos haluat olla mukana tekemässä hyvää ja auttaa senioreitamme, täytä lyhyt hakemus nyt!

Hae nyt! 

 

Näin hakeminen etenee

Saat päättää milloin autat ja milloin nautit vapaa-ajastasi

Sinulla on täysi vapaus itse päättää aikatauluistasi! Saat määritellä kalenterisi sisällön itsenäisesti. Voit valita päivät ja ajankohdat, jotka sopivat sinulle parhaiten.

oman aikataulusi mukaisesti

Saat tehdystä työstä kilpailukykyisen palkan

Hemmalaiset toimivat meillä kevytyrittäjinä tai palkkasuhteessa HemmaKotiin. Kevytyrittäjänä saat palkkaa noin 13-16 € / tunti tai siivouspalveluissa noin 17-20 € / tunti. Palkkasuhteessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Pääset auttamaan osaamisellasi muita

Pääset hyödyntämään osaamistasi ja samalla teet tärkeää työtä auttaessasi muita. Osaamisesi pääsee heti käyttöön HemmaKodin kautta.

Kuulut HemmaKodin Avainlippu-perheeseen

Olet osa HemmaKodin yhteisöä ja jatkuvasti kasvavaa Avainlippu-perhettämme. Saat hyvän perehdytyksen, jatkuvan tuen ja mahdollisuudet etenemiseen työssäsi.

Hae nyt!

Merkityksellistä työtä

Työ on osa-aikaista, joten se sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Voit olla opiskelija, eläkeläinen tai alan ammattilainen.

Seuraa ja apua seniorin arkeen kotiin sekä palvelukotiin. Apua päivittäisissä toimissa, ulkoilussa, tiskauksessa, roskien viemisessä.

 

Siivouspalvelut

Kotisiivoukset, ikkunanpesut sekä vaatehuollon palvelut.

Kotisiivous

 

Pihatyöt

Olemme apuna myös pihatöissä vuodenaikojen mukaan. Välillä kukkia kastellen, haravoiden tai kevyitä lumitöitä tehden.

 

Saattaja-apu

Olipa kyseessä käynti sairaalaan, olemme myös näillä käynneillä asiakkaan apuna.

Hae nyt!

Liity joukkoomme

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins