fbpx

Äänestä HemmaKoti voittoon Sortterin radiokampanjakilpailussa!  

HemmaKoti mummo Äänestä nyt- tekstin kanssa

Olemme innoissamme saadessamme jakaa teille jännittäviä uutisia: HemmaKoti on valittu 10 parhaan finalistin joukkoon Sortterin radiokampanjakilpailussa! Tämä on valtava mahdollisuus meille, sillä kilpailun voittajalle on luvassa arvokas palkinto – oma radiomainos Sanoman radiokanavilla, arvoltaan huikeat 13 300 €! 

Miksi valita HemmaKoti? 

HemmaKoti on enemmän kuin pelkkä hoiva- ja kotipalveluita tuottava yritys – meidän toimintamme ytimessä ovat yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja sosiaalinen vastuu. Tarjoamme työmahdollisuuksia täsmätyökykyisille henkilöille ja luomme heidän kauttaan uusia, inspiroivia työllistymisen tarinoita. Uskomme, että jokaisella on oikeus työhön, ja tämän arvon pohjalta luomme mahdollisuuksia kaikille osapuolille. Voitto Sortterin radiokampanjassa mahdollistaisi meille laajemman näkyvyyden ja auttaisi meitä rakentamaan entistä vahvempaa, vastuullista tulevaisuutta. 

Lue lisää HemmaKodin TäsmäDuuni-hankkeesta ja siitä, kuinka pyrimme tekemään työllistämisestä entistä vastuullisempaa.

Näin voit tukea HemmaKotia – äänestä ja vaikuta!

Me tarvitsemme nyt apuasi! Kilpailu on parhaillaan käynnissä Sortterin verkkosivuilla ja äänestäminen on helppoa – jokainen ääni on tärkeä! Äänestysaika on 19.9.–30.9.2024, joten toimi nopeasti, jotta saamme mahdollisuuden kuulua radioaalloilla! 

Äänestys tapahtuu seuraavasti:

  1. Klikkaa itsesi kilpailun sivulle tästä 
  1. Tutustu kilpailun finalisteihin 
  1. Valitse suosikkisi ja täytä äänestyslomake 

Jokainen ääni vie meidät askeleen lähemmäs voittoa – ja auttaa levittämään tarinaamme sekä edistämään vastuullista työllistämistä.

Äänestä HemmaKotia ja tue vastuullista yrittäjyyttä! ❤️

Kiitämme kaikkia, jotka ovat mukana tukemassa HemmaKotia ja suomalaista pienyrittäjyyttä. Teemme yhdessä työtä kohti oikeudenmukaista ja vastuullista tulevaisuutta, jossa kaikilla on mahdollisuus osallistua työelämään.

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins