fbpx

UKK

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin liittyen HemmaKoti.com-palvelun käyttöön. Mikäli jokin asia mietityttää, etkä löydä täältä siihen vastausta, voit aina olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse info@hemmakoti.com, jättämällä yhteydenottopyynnön chatin kautta tai puhelimitse 029 – 1700775 (arkisin 9-15).

Olemme kotimainen Avainlippu-yritys, joka tuottaa laadukkaita kotipalveluita senioreille. Asiakkaanamme saat aina sinulle nimetyn asiakasneuvojan sekä oman avustajan. Saat asioida aina ennestään tutun henkilön kanssa.

Tutustu palveluihimme osoitteessa hemmakoti.com. Palveluita voi tilata asiakaspalvelustamme arkisin klo 9-15 numerosta 029-1700775 tai jättämällä yhteydenottopyynnön täältä.

Minimikäyntimme on joka kerta 2 tuntia. Emme edellytä sitoutumista pitkiin sopimuksiin. Voit tilata meiltä apua aina tarvittaessa tai sopia pidempikestoisen palvelun tilaamisesta.

Palvelussa ei ole liittymismaksuja, vuosimaksua tai muita piilokustannuksia.

Asiakkaanamme saat aina sinulle nimetyn asiakasneuvojan sekä oman avustajan. Saat asioida aina ennestään tutun henkilön kanssa.

Tutustu palveluihimme osoitteessa hemmakoti.com. Palveluita voi tilata asiakaspalvelustamme arkisin klo 9-15 numerosta 029-1700775 tai jättämällä yhteydenottopyynnön täältä.

Hemmakodin palvelut on tehty mahdollisimman joustaviksi ja helppokäyttöisiksi. Ensimmäisellä kerralla voit hyödyntää ilmaisen 30 minuutin mittaisen tutustumiskäynnin, joka on veloitukseton. Käynnillä kerromme palveluistamme samalla rauhassa tutustuen. Haluamme aidosti kuunnella miten voimme olla sinulle avuksi. Maksat vain tilatuista ja toteutetuista palveluista. Muita kuluja ei ole. Päätät itse ajankohdan tilaamillesi palveluille.

 

Toimimme tällä hetkellä seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Helsinki, Hollola, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Lahti, Mäntsälä, Nastola, Nurmijärvi, Oulu, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Laajennamme jatkuvasti uusiin kaupunkeihin! Jos jokin kaupunki puuttuu juuri nyt listalta, voit aina kysyä palvelun saatavuutta asiakaspalvelustamme.

Kyllä käy. Meiltä voi tilata Päijät-Hämeen alueella palveluita palvelusetelillä seuraavasti.

Siivous-, vaatehuolto- tai asiointipalvelun palveluseteli on tarkoitettu ikääntyneelle, jonka toimintakyky on alentunut niin, ettei hän itse tai läheisverkoston turvin kykene huolehtimaan kodin ylläpitosiivouksesta, vaatehuollosta tai asioimaan kodin ulkopuolella tai järjestämään niitä muulla tavoin.

Ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme niin neuvomme palvelusetelin hakemisessa.

Ymmärrämme, että elämässä sattuu ja tapahtuu. Aikatauluihin saattaa tulla äkillisiä muutoksia. Voit peruuttaa tilauksen ilmaiseksi vielä 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa. Peruutus tapahtuu soittamalla asiakaspalveluumme tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Voit ilahduttaa läheistäsi tilaamalla veloituksettoman tutustumiskäynnin asiakaspalvelustamme. Halutessasi voit olla myös käynnillä mukana. Ikäihmisten läheisille toimitamme käynnin kuulumiset aina jälkikäteen.

 

Kyllä. Pystyt hyödyntämään kotitalousvähennystä. Listaus kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä sekä ohjeistus kotitalousvähennyksen ilmoittamiseen löytyy kokonaisuudessaan sivustolta vero.fi.

Kotitalousvähennyksen saa tehdä myös ALV o-palveluista.

Palveluita voi tilata arvonlisäverottomasti, kun toimintakyky on laskenut pysyvästi tai väliaikaisesti ikääntymisen, sairauden tai vamman seurauksena. Arvioimme tilanteen yhdessä kanssasi. Arvioinnissa tärkeintä on, että asiakas ei itse koe selviävänsä ilman apua. Arvolisäverottomiin palveluihin sisältyvät: siivouspalvelut, ikkunan pesu, asiointiapu, apu ulkoiluun ja virkistäytymiseen.

Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 029-1700775. Kerro tilauksen yhteydessä, miten toimintakykysi on alentunut eli miksi työn tekeminen ei onnistu omatoimisesti. Lääkärintodistusta ei tarvita. Ensimmäisellä kerralla laadimme palvelusuunnitelman tarpeesi mukaisesti, allekirjoitamme lomakkeen yhdessä ja tämän jälkeen laskutamme alvittoman hinnan.

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins