fbpx

Hinnasto

Palveluita kotiisi alkaen 39 €/ tunti

Kotiin tilattavien palveluiden hinnoittelu riippuu siitä, kuinka usein kuukaudessa tarvitset palveluita. Palveluihimme sisältyy arjen apu, asiointiapu, saattaja-apu lääkärikäynnille. Näiden lisäksi voit tilata siivouspalveluita, ikkunoiden pesua sekä muuttosiivousta, joiden avulla arkea voi keventää monipuolisesti ja joustavasti.Tilauksen voit tehdä soittamalla asiakaspalveluumme tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia soveltuvin osin. Kysy myös ALV0%- sekä palvelusetelipalveluistamme.

Arvonlisäverottomat palvelut

Toimintakyvyn laskeminen esimerkiksi ikääntymisen, sairauden tai vamman vuoksi oikeuttaa tilaamaan palveluita arvonlisäverottomasti. Myös kuormittava tilanne kotona tai  toimiminen omaishoitajana on peruste ALV 0- palveluiden saamiselle kotiin. Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme sinua arvioimaan toimintakykysi. Arviointia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Tarjoamme arvonlisäverottomia palveluita Helsingissä, Vantaalla, Oulussa, Espoossa ja Päijät-Hämeen alueella.

Siivousapu, kotisiivous.

Kotisiivous ja ikkunanpesu

 

 

Maksutavat

Käytössäsi on useita eri maksutapoja. Laskulla saat jopa 45 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit myös jakaa maksut osiin. Maksu tapahtuu turvallisesti Paytrailin verkkomaksupalvelussa.

Käytössäsi on:

  1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki
  2. Lasku-ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto
  3. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
  4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

Paperilaskun toimittamisesta veloitamme 4,00 €.

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins