fbpx
Kotiapu

HemmaKoti®

Kodinpalvelut helposti verkosta

Kotitöiden ja pienten remonttien tarjoaminen ja tilaaminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. HemmaKoti®-sovelluksen kautta jokainen ihminen voi tarjota tai ostaa kodinpalveluja tai pieniä remontteja.

Näin HemmaKoti® toimii

Kodinpalveluiden tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. HemmaKoti® yhdistää kodin palveluntuottajat sekä kotitaloudet.

Meillä on valikoimassa yli 30 valmista palvelukategoriaa. Valitsemalla palvelun, paikan ja ajankohdan, sinulle ehdotetaan sopivia palveluntuottajia. Pystyt vertailemaan, keskustelemaan ja maksamaan turvallisesti verkossa. Pystyt hyödyntämään myös kotitalousvähennystä soveltuvin osin.

Rekisteröidy käyttäjäksi

HemmaKoti® -palveluntuottaja

Palveluntuottajamme ovat yksityishenkilöitä ja yrittäjiä, jotka hinnoittelevat, aikatauluttavat ja toteuttavat palvelut itsenäisesti. Heiltä löytyy palveluun vaadittavaa osaamista ja ammattitaitoa. Palveluntuottajat vastaavat työssään vaadittavista vakuutuksista, luvista sekä lakisääteisistä velvotteista. HemmaKoti ylläpitää vastuuvakuutusta, joka kattaa mahdolliset asiakkaan luona sattuneet vahingot. Maksu suoritetusta työstä välitetään palveluntuottajille HemmaKoti -verkkopalvelun kautta. HemmaKoti -verkkopalvelua ylläpitävällä yrityksellä Pendola Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä lupa maksujen välittämiseen.

Kotitalouksille

Tuntuuko joskus, että arki voisi olla hieman kevyempää? Siihen kaipaisi ehkä muutaman tunnin lisää tai jopa muutaman käsiparin lisää?

Palveluntuottajat ovat apunasi kodintöissä niin sisällä kuin ulkonakin, juuri silloin kun apua kaipaat. Tilauksen tekeminen on täysin ilmaista. Voit valita työtehtävään sopivimman palveluntuottajan ja keskustella turvallisesti chatin välityksellä tarkemmin työn sisällöstä. HemmaKodin oma asiakaspalvelu on aina apunasi!

Rekisteröidy käyttäjäksi

Missiomme

Toimintamme lähtökohtana on luoda kevyempää arkea eri elämäntilanteissa.  Saat enemmän aikaa juuri niille asioille, jotka koet itsellesi merkityksellisiksi. Uskomme, että helpottamalla kodinpalveluiden tilaamista, pystymme auttamaan sinua vapauttamaan itsellesi aikaa mielekkäällä tavalla.

Arvot

Aidosti rohkea

Olemme edelläkävijä, joka testaa ja tarjoaa uusia toimintamalleja rohkeasti. Kaikessa tekemisessä tietämme viitoittaa eteenpäin yrittäjähenkisyys. Olemme periksiantamattomia ja ratkaisukeskeisiä. Rohkeus vaatii myös aitoutta, kykyä kuunnella ja tarvittaessa muuttaa ketterästi toimintaa.

Yhdessä arvostaen

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Matkalla unelmiin apukädet saattavat tulla tarpeseen. Me olemme täällä valmiina auttamassa sinua. Hyvä yhteistyö kumpuaa luottamuksesta ja molemminpuolisesta arvostuksesta.

Lupa innostua

Toimintatapamme on positiivinen ja inhimillinen. Myönteisellä asenteella ja työn ilolla on suuri vaikutus työn sujuvuuteen, tuloksiin ja hyvinvointiin. Innostus on eteenpäin vievä voimavara ja sitä haluamme vaalia!

Strategia

Missiomme on luoda kevyempää arkea jokaiseen kotiin.

Visionamme on tarjota apua arkeen kaikkialle Pohjoismaissa.

Arvot: aitous, arvostus, innostus

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins