fbpx

UKK

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin hemmalaisena Mikäli jokin asia mietityttää, etkä löydä täältä siihen vastausta, voit aina olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse info@hemmakoti.com, jättämällä yhteydenottopyynnön chatin kautta tai puhelimitse 029 – 1700775 (arkisin 9-15).

Olemme kotimainen Avainlippu-yritys, joka tuottaa laadukkaita kotipalveluita senioreille. Näihin kuuluvat ystäväpalvelu, siivous-, asiointi- ja vaatehuollon palvelut.  Asiakkaamme saavat joka käynnille tutun hemmalaisen, näin varmistamme, että asiointi on molemminpuolin mukavaa.

Voit jättää meille hakemuksen verkkosivuillamme. Rekrytointitiimimme on sinuun pikimmiten yhteydessä.

Jos tarvitset apua, olemme mielellään apunasi. Soita 029 1700775 tai meilaa info@hemmakoti.com. Saat yhteyden asiakaspalveluumme myös nettisivujemme chattipalvelun kautta.

Toimimme tällä hetkellä seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Lahti, Mäntsälä, Nurmijärvi, Orimattila, Oulu, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Laajennamme jatkuvasti uusiin kaupunkeihin!

Meitä hemmalaisia on kevytyrittäjinä sekä palkkasuhteessa HemmaKotiin. Kevytyrittäjänä kumppanina toimii UKKO.fi.

Lisätietoa löydät täältä:

UKKO.fi x HemmaKoti

 

Kevytyrittäjänä keikkailevan hemmalaisen palkka vaihtelee työtehtävän ja sen vaativuuden mukaan. Ystäväpalvelussa palkka on 13-16 € /tunti ja siivouspalveluissa 17-20 € / tunti.

Palkkasuhteessa noudatamme alan työehtosopimusta.

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins