fbpx

HemmaKoti ja Live-säätiö jatkavat yhteistyötä – Ikkunanpesukampanja edistää työelämän monimuotoisuutta

HemmaKoti ja Live-säätiö jatkavat syksyllä 2024 yhteistyötään, joka käynnistyi edellisen vuoden keväänä ja työllistävät tänä syksynä täsmätyökykyisiä opiskelijoita, kuntoutujia sekä valmennettavia ikkunanpesukampanjassaan. Tämä kampanja on loistava esimerkki siitä, kuinka työelämän monimuotoisuus voi hyödyttää sekä työntekijöitä että yrityksiä. 

Kampanjan tavoitteena on korostaa, kuinka yritykset voivat edistää sosiaalista vastuullisuutta ja rakentaa yhdenvertaisia mahdollisuuksia työelämässä. Täsmätyökykyisten työllistäminen ei vain tue heidän osallistumistaan yhteiskuntaan, vaan se myös osoittaa, että yritykset voivat aktiivisesti edistää osallistavampaa ja oikeudenmukaisempaa Suomea. 

Miksi lähteä mukaan kampanjaan? 

  1. Yhteistyökumppanit ja palaute: Kampanja on saanut positiivista palautetta asiakkailta ja kumppaneiltaan, kuten Vallikallion Shelliltä Espoosta.  
    ”He ovat tehneet hyvää ja tarkkaa työtä. Ikkunat kiiltävät joka kerta pesun jälkeen”, yksikön päällikkö Pia Parviainen kiittelee ja korostaa samalla kumppanuuden tuomaa lisäarvoa tärkeiden arvojen äärellä työelämässä.  
  1. Sosiaalisesti vastuullinen teko: Kampanjassa asiakkaat voivat tilata ikkunanpesuja HemmaKodin kautta ja samalla tarjota työmahdollisuuksia Live-säätiön asiakkaille, kuten opiskelijoille. Tavoitteena ei ole vain tarjota ikkunanpesuapalveluita, vaan myös osoittaa esimerkkiä työvoimapulan osaratkaisemiseksi.  

HemmaKoti ja Live-säätiö ovat sitoutuneet edistämään täsmätyökykyisten työllistymistä ja tarjoamaan heille arvokasta työkokemusta.  

“Työllistämällä tämätyökykyisiä henkilöitä yritykset voivat samalla ratkaista osan työvoimapulasta, joka vaivaa monia aloja Suomessa. Yhteistyön myötä myös arvot näkyvät tekoina, ei vain puheina“, Live-säätiön asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen korostaa. 

Suomessa poistuu työmarkkinoilta arviolta 100 000 henkilöä vuosittain eläkelöitymisen myötä, ja uusien pienien ikäluokkien määrä ei riitä korvaamaan tätä työvoimapulaa. Samaan aikaan 65 000 osa-aikaista täsmätyökykyistä henkilöä etsii työtä, mutta usein työvoimapulasta kärsivät alat eivät kuitenkaan kohtaa hakijoita. 

Miksi täsmätyökykyiset jäävät ilman työtä? 

Yksi syy tähän voi olla se, että yrityksillä ei ole riittävästi tietoa täsmätyökykyisten rekrytoimisesta tai he eivät osaa käyttää uusia verkostoja sekä resursseja tehokkaasti. 

Mitä täsmätyökykyisyys tarkoittaa? 

Täsmätyökykyisyys kattaa laajan ja monipuolisen joukon ihmisiä, mukaan lukien: 

  • Kehitysvammaiset 
  • Pitkäaikaistyöttömät 
  • Erityistä tukea tarvitsevat henkilöt 
  • Henkilöt, joiden työ- tai toimintakyky on heikentynyt 

Merkittävää on, että näiden henkilöiden kyky tehdä työtä on säilynyt ennallaan, kunhan työtehtävät ja työajat mukautetaan heidän tarpeidensa mukaan. Usein uran aikana tarvitaan ammatillista kuntoutusta tai työkokeiluja, jotka auttavat alan tai ammatinvaihdossa. Yrityksillä ei ole varaa jättää motivoituneita työnhakijoita työelämän ulkopuolelle. 

Lue lisää HemmaKodin ja Live-säätiön yhteistyöstä täältä!

Ota askel kohti sosiaalisesti vastuullista rekrytointia 

Hyödyntämällä täsmätyökykyisiä työntekijöitä yrityksesi voi ratkaista osan työvoimapulasta ja samalla tukea sosiaalisesti vastuullista rekrytointia. Kun valitset ikkunanpesupalvelumme, et vain saa kiiltävän puhtaita ikkunoita, vaan myös autat täsmätyökykyisiä työntekijöitä saamaan arvokasta työkokemusta. 

Jos yrityksesi haluaa tehdä sosiaalisesti vastuullisia valintoja sekä tukea tärkeää yhteiskunnallista hanketta, ota meihin yhteyttä! 


Yhteystiedot ja lisätietoa kampanjasta 

Toimitusjohtaja Marika Pendolin 
HemmaKoti 
puh. 040 6300 670 

Asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen 
Live-säätiö 
puh. 050 557 1495 

Hemmakoti  – Hoiva- ja Kotipalvelut Vastuullisesti
HemmaKoti tarjoaa innovatiivisia hoiva- ja kotipalveluja ja luo positiivisia työllistymistarinoita, joiden keskiössä ovat täsmätyökykyiset henkilöt. Palvelumme sisältävät: 

  • Kunnossapito- ja kotipalvelut 
  • Hoiva- ja tukipalvelut 
  • Saattaja-apu, kuten sairaala- ja hammaslääkärikäynnit 

Tarjoamme vastuullisia työllistymismahdollisuuksia yrityksille, yhteisöille ja yksittäisille henkilöille. Luomme positiivisia tarinoita ja esimerkkejä työntekijöidemme kautta. 

Live-säätiö – Erityisopetus, Neurologinen Kuntoutus ja Työllistymispalvelut 
Live-säätiö on sitoutunut auttamaan yksilöitä toimimaan täysipainoisesti suomalaisen yhteiskunnan jäsenenä. Tarjoamme laajan valikoiman palveluja erityisopetuksen ja neurologisen kuntoutuksen alalta, mukaan lukien: 

  • Ammatillinen erityisopetus: Räätälöityjä oppimisratkaisuja erityistarpeisiin. 
  • Neurologinen kuntoutus: Tukea ja hoitoa arjen haasteisiin. 
  • Ammatillinen koulutus ja kuntoutus: Koulutus- ja kuntoutusohjelmat toimintakyvyn ylläpitämiseksi. 
  • Työllistymisen valmennus ja asiantuntijapalvelut: Apua ja asiantuntemusta työllistymismahdollisuuksien edistämiseen. 

Live-säätiön tiimissä on noin 800 asiantuntijaa, jotka tarjoavat korkealaatuisia palveluja ja tukevat asiakkaitamme kohti parempaa elämänlaatua ja yhteiskunnallista osallistumista. 

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins