fbpx

Yrityksille

Mikä on HemmaKoti®?

HemmaKoti on uudenlainen hoiva- ja kotipalveluita tuottava yritys. Luomme uusia, positiivisia esimerkkejä työllistävien tarinoiden avulla, joiden keskiössä ovat täsmätyökykyiset henkilöt. Yritys, yhteisöt tai yksittäinen henkilö voi työllistää vastuullisesti hankkimalla kunnossapidon sekä koti- ja hoiva-alan palveluita kauttamme.

Yhteydenottopyyntö

Saamme tekijät ja mahdollisuudet kohtaamaan

Monessa yrityksessä tulee ajoittain eteen sellaisia tilanteita, että tarvitaan nopeastikin apuja pieniin avustaviin tehtäviin. Yhä useampi yritys haluaa tehdä hyvän tuloksen lisäksi myös vastuullisia, hyviä ja merkityksellisiä asioita. Vastuullisuuden konkretisoiminen voi kuitenkin olla haastavaa tuoda käytännön tasolle siten, että se toisi arvoa myös omaan liiketoimintaan.

TäsmäDuuni

Tule mukaan kasvattamaan sosiaalista yritysvastuuta ja näkyvyyttä

Ehdotamme sosiaalisen vastuun nostamista osaksi yritystarinaa ja tarjoamme mahdollisuuden töiden ulkoistamiseen täsmätyökykyisiä opiskelijoita, valmennettavia ja kuntoutettavia työllistämällä.

EU:n uuden CSRD-sääntelyn myötä yritysten on raportoitava monista sosiaalisen vastuun näkökohdista. Tavoitteena on lisätä avoimuutta ja läpinäkyvyyttä yritysten kestävuustoimista. Täsmätyökykyisten työllistäminen on win-win- win kaikille osapuolille.

 

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins