fbpx

Täsmä duuni-hanke

Tekijöitä täsmätyöhön organisaatioille

Monimuotoisuus, merkityksellisyys & helppous

Tarjoamme uudenlaisen työllistymisen mallin työelämän tarpeisiin. HemmaKodin  Täsmä Duuni-palvelun avulla täsmätyöt löytävät tekijänsä vaivattomasti ja parannamme yhdessä työelämän kohtaanto-ongelmaa yhteiskunnassa. Jokaisella meistä on oikeus työhön.

Mikä on täsmätyö?

Täsmätyöt ovat tarvittaessa räätälöitäviä, konkreettisia työtehtäviä. Ne voivat olla kestoltaan kertaluontoisia tai jatkua pidempään.

Miten?

Luomme uusia, positiivisia esimerkkejä työllistävien tarinoiden avulla, joiden keskiössä ovat täsmätyökykyiset henkilöt. Yritys, yhteisöt tai yksittäinen henkilö voi työllistää vastuullisesti hankkimalla kunnossapidon sekä koti- ja hoiva-alan palveluita kauttamme.

Miksi?

Monimuotoinen työyhteisö mahdollistaa innovaation ja osaamisen monipuolistumisen, lisää työyhteisön turvallisuuden tunnetta, parantaa asiakaskokemusta ja edistää liiketoimintaa sekä organisaation imagoa. Työyhteisön monimuotoisuus myös lisää työhyvinvointia ja henkilöstötyytyväisyyttä.

Missiona kaikkien oikeus työhön

Autamme motivoituneita ja lahjakkaita täsmäosaajia löytämään omaan elämäntilanteeseen sopivia matalan kynnyksen työllistymisen mahdollisuuksia. Jo neljän tunnin tuntitilauksella kuukaudessa organisaatiot voivat tarjota merkittäviä työllistymisen mahdollisuuksia täsmäosaajillemme valmiin palvelupaketin avulla.

 

 

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins