fbpx

Tietoa yrityksestä

HemmaKoti.com lyhyesti

Olemme Suomen ensimmäinen verkkopalvelu, joka yhdistää kodinpalveluiden palveluntuottajat sekä kotitaloudet ketterästi verkossa. Meidän missiomme on tuottaa kevyempää arkea, rohkeasti innostaen ja aidosti kannustaen. Valikoimassamme on yli 30 valmista palvelukategoriaa, joiden avulla oman osaamisen tunnistaminen on palveluntuottajille entistä helpompaa. Kodinpalveluiden tilaaminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa!

Keitä me olemme?

HemmaKoti -verkkopalvelun toimintaa pyörittää perheyritys Pendola Oy. Yritys on perustettu vuonna 2019. Törmäsimme arjessamme toistuvasti samaan ongelmaan. Kotiin oli vaikeaa löytää tekijöitä pieniin kodin remontteihin ja töihin. Halusimme ratkaista ongelman ja tästä alkoi verkkopalvelun työstäminen. Matkamme on vasta alussa ja on hienoa saada sinut osaksi tätä tarinaa. Me uskomme, että helpottamalla kodinpalveluiden tilaamista, pystymme auttamaan samalla sinua keventämään arkeasi.

Ota yhteyttä

Medialle

HemmaKoti.com on Suomen ensimmäinen verkkopalvelu, joka yhdistää kodinpalveluiden palveluntuottajat sekä kotitaloudet ketterästi verkossa. Kotitaloudet voivat tilata apua arkeensa yli 30 valmiista palvelukategoriasta. He pystyvät vertailemaan eri palveluntuottajia ja keskustelemaan palveluntuottajien kanssa turvallisesti chatin välityksellä. Missiomme on tuottaa kevyempää arkea jokaiseen kotiin. Kodinpalveluiden tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Autamme sinua mielellämme

HemmaKoti.com -verkkopalvelun osaajat sekä eri alojen asiantuntijamme ovat median käytettävissä asiantuntijahaastatteluihin. Löytääksesi oikean henkilön, ota yhteyttä viestintään.

Tuotamme myös ajankohtaista tietoa ja tiedotteita HemmaKoti.com -verkkopalvelun toimintaan sekä kodinpalveluiden eri alueisiin liittyen median hyödynnettäväksi.

Yhteystiedot medialle

Yhteyshenkilönä toimii toimitusjohtaja Marika Pendolin.

Logot median käyttöön

Otathan ystävällisesti yhteyttä mikäli haluat HemmaKoti -logon käyttöönne.

Markkinointi

Mainostilaan, tuki-ilmoituksiin ja kaupallisiin yhteistyöpyyntöihin liittyvät tiedustelut voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen viestinta@hemmakoti.com

Sijoittajalle

Mitä?

HemmaKoti.com on Suomen ensimmäinen verkkopalvelu, joka yhdistää kodinpalveluiden palveluntuottajat sekä kotitaloudet ketterästi verkossa.

Kenelle?

Kotitaloudet voivat tilata apua arkeensa yli 20 valmiista palvelukategoriasta. He pystyvät vertailemaan eri palveluntuottajia ja keskustelemaan palveluntuottajien kanssa turvallisesti chatin välityksellä. Palveluntuottajille tarjoamme tukea ja työkaluja yrittämiseen sekä asiakkaiden löytämiseen

Miten?

Missiomme on tuottaa kevyempää arkea jokaiseen kotiin. Kodinpalveluiden tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Visionamme on tarjota kodinpalveluita ja apuja arkeen kaikkialla Pohjoismaissa. Haluamme olla vuoteen 2025 mennessä vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä ja näyttää suuntaa myös muille yrityksille.

Kaikki lähtee arvoistamme. Arvomme eivät ainoastaan kerro siitä, miten kohtelemme toisiamme; ne ohjaavat myös sitä miten työskentelemme ja ratkaisemme asiakkaidemme tarpeita.

HemmaKoti

Vastaamme mahdollisimman pian

Hei, Tervetuloa sivustolle. Napsauta alla olevaa painiketta keskustellaksesi minulle messengerin kautta.

Powered by WpChatPlugins